KURSER

Grundkurser i Rosenmetoden

Et grundkursus giver en fin indføring i Rosenmetodens muligheder, ikke mindst i praksis. På kurset vil vi komme igennem alle elementerne i metoden: Muskelspændinger, åndedrættet og de følelsesmæssige sammenhænge. Lærerne vil give demonstrationer på enkelte elever og ellers øver man sig på hinanden under vejledning fra lærer og assistenter. Et grundkursus giver adgang til alle andre kurser i Rosenmetoden, men kan også tage selvstændigt for personlig selvudviklings skyld.
Du får mulighed for at få mere kontakt med dit inderste og blive bedre til at dele det med andre.

Foredrag d. 2. marts 2018 kl. 19.-21. Antroposofiens hus, Rosenvangs allé 251, 8270 Højbjerg. Hør om hvordan vi alle gennem ubevidste muskelspændinger, holder os tilbage fra at leve fuldt ud. Muskelspændinger kan give smerter og hæmme bevægelsesmuligeheder, men er også barrierer mod at mærke os selv og udfolde os selv. Ved hjælp af en særlig og nænsom berøring (Rosenmetoden) kan vi igen komme i kontakt med de følelser og sider af os selv, som vi har fortrængt. Derved kan vi blive mere levende og opleve mere mening i livet. Og få bedre relationer til andre mennesker. Rosenmetoden er udviklet af den amerikanske fysioterapeut Marion Rosen, som gennem et langt liv har hjulpet mange mennesker
tilbage til deres oprindelige livsglæde . Der vil være mulighed for en demonstration af Rosenmetoden på en af tilhørerne. Foredraget er gratis, men med tilmelding til 22 18 04 19.
Grundkursus d. 3-4. marts 2018. Samme sted. Der undervises fra kl 9.30-16.30.
På kursusdagene vil de forskellige elementer i uddannelsen blive gennemgået. Der vil være demonstration, øvelser og deltagerne prøver selv under vejledning, at arbejde med hinandens muskelspændinger.
Dette kursus er direkte adgangsgivende til at starte på intensivkurserne i uddannelsen til Rosenterapeut.
Kurset koster 2100 kr. Men ved tilmelding før 1. februar kan du få rabt på 500 kr., så kurset kun koster 1600 kr.
De øvrige kurser, der er nødvendige for at blive internationalt certificeret Rosenterapeut, kan du læse mere om på Det danske uddannelsescenter for Rosenmetodens hjemmeside: www.Rosenmetoden.dk