KURSER

Grundkursus i Rosenmetoden lør +søn den 12.-13.. juni 2021 :

Obs: sålænge der er corona-restriktioner: er forsamlinger på 10 personer tilladt kører grundkurserne med særlige tiltag: Alle møder op med en frisk negativ Corona-test og uden luftvejs eller smag/lugt symptomer. Vi udleverer ansigtsvisirer og håndsprit til brug på kurset. Hvis forsamlinger på 10 personer ikke er tilladt, aflyses/udsættes kurset.

På dette kursus i Rosenmetoden, vil du få et dybere indblik i hvordan ubevidste muskelspændinger, fortrængte følelser og åndedrættet hænger sammen. Du vil se at når muskelspændinger slipper og følelser får lov til at være en naturlig del af dig, så ændres din indre tilstand og du vil blive bedre til at rumme dig selv og andre mennesker. Når spændinger omkring åndedrættet slipper, mærker du hvordan det bliver mere ubesværet at være til. På den måde kan du få mere energi til at være det menneske, du virkelig er.

Du vil opleve på egen krop, hvordan det er at blive berørt af hænder, der er nænsomme og uden dagsorden. Du mærker også, hvad der sker i dig, når du selv kontakter et andet menneske med bløde, inviterende hænder. Det handler ikke om præstation, men om at kunne være nærværende.

Der sker noget ganske særligt, når man samles i disse grupper omkring Rosenmetoden. Der opstår en tillid, forståelse og rummelighed, som er helt unik.

Du lærer om grundlæggende dele af Rosenmetoden som:

  • Træning i nærvær
  • Nænsom berøring
  • Ord, der skaber et møde i øjeblikket
  • Aflæsning af åndedrættet i kroppen

Kurset afholdes d. 12.-13.. juni 2021 – begge dage kl. 9.30-16.30

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg. Max 8 deltagere, så der er god tid til alle.

Prisen er 2.500 kr. Mere information og tilmelding til  majaskau@gmail.com eller 22 18 04 19

Grundkurser i Rosenmetoden

Et grundkursus giver en fin indføring i Rosenmetodens muligheder, ikke mindst i praksis. På kurset vil vi komme igennem alle elementerne i metoden: Muskelspændinger, åndedrættet og de følelsesmæssige sammenhænge. Lærerne vil give demonstrationer på enkelte elever og ellers øver man sig på hinanden under vejledning fra lærer og assistenter. Et grundkursus giver adgang til alle andre kurser i Rosenmetoden, men kan også tage selvstændigt for personlig selvudviklings skyld.
Du får mulighed for at få mere kontakt med dit inderste og blive bedre til at dele det med andre.

De øvrige kurser, der er nødvendige for at blive internationalt certificeret Rosenterapeut, kan du læse mere om på Det danske uddannelsescenter for Rosenmetodens hjemmeside: www.Rosenmetoden.dk

Interesseliste til næste kursus:

Næste grundkursus bliver også på Audonicon, i efteråret 2021. Skriv dig gerne uforpligtende op til at få direkte besked, når tilmeldingen åbner, så kan du forhåndsreservere en af de 8 pladser, samt få mulighed for lidt rabat :-). Skriv til majaskau@gmail.com